In de media

Terug naar het media overzicht.

Borgesius Convenience maakt unieke pizza’s voor Magioni

05-07-2016

Sinds kort maakt Borgesius Convenience voor Magioni deze unieke pizza’s. Manon verteld aan ons over haar avontuur: "Als ik altijd lekker kon eten en dit was ook nog gezond zou lijnen geen lijdensweg zijn", grapte mijn vriendinnen en ik altijd. Want ja zeg eerlijk, tot voor kort was een gezonde kant-en-klaar maaltijd voornamelijk sla."

Borgesius Convenience maakt unieke pizza’s voor Magioni

Dat gaan we veranderen! Vol goede moed begon ik met het bedenken van een nieuw initiatief. Na een tijdje vond ik pizza het ultieme product. Als dit lekker én gezond is dan is het echt een toevoeging.

Vol goede moed begon ik aan het avontuur. En een jaar later, na ontzettend veel tegenslagen was het eindelijk zo ver. Magioni, de gezonde pizza was een feit. En de eerste die wilde testen was Albert Heijn. Super gaaf natuurlijk en ik had dit wel gehoopt, maar nooit durven dromen.

De eerste dag dat wij in de schappen lagen was ontzettend spannend. Je werkt zo nauw samen met producenten, leveranciers en probeert alles goed te doen. Dan is het maar de vraag of de supermarkt bezoekers dit ook zouden vinden.

Gelukkig zijn de meeste reacties positief en gaat het goed. Het is altijd maar afwachten.

Ondertussen is Magioni niet alleen ik (Manon) meer, het team begint te groeien en het product krijgt meer vorm.

Het aller leukste aan Magioni vind ik dat je constant feedback krijgt van de klant. Omdat wij op social media vrij populair zijn worden er dagelijks foto's gepost van mensen die een pizza hebben gegeten van Magioni. De positieve reacties, dat is waar wij het voor doen.

Ik hoop in de toekomst dat wij Magioni kunnen uitbouwen als gevestigd merk en dat iets dat ooit begon als een leuk idee, straks bekend is bij iedereen.

Met vriendelijke groet,
Manon van Essen | Magioni


Bake-it - gerezen ongebakken deegstukken

Electronicaweg 7-13
9503 GA Stadskanaal
T +31 (0)599 696555
F +31 (0)599 620380
E info.st@borgesius.nl