In de media

Terug naar het media overzicht.

Bake-it authentic - authentiek vloerbrood in een handomdraai

28-02-2017

Borgesius introduceert op Bakkersvak in Rosmalen een nieuw lid in de familie van Bake-it. Naast Bake-it Easy en Bake-it Classic is vanaf heden ook Bake-it Authentic verkrijgbaar. Diepgevroren deegstukken om elk moment van de dag brood te bakken, met een open glazige structuur en een dunne krokante korst.

Bake-it zijn gerezen ongebakken deegstukken en worden diepgevroren in dozen, door totaalleverancier Van Zelst gratis bezorgd. Met het brede aanbod aan deegstukken kan elk gewenst brood worden gebakken. Van fluweel zacht witbrood tot robuust donker meergranen brood. Alle deegstukken worden bereid met voordeeg en zijn e-nummervrij. Bake-it is uitermate goed geschikt voor ondernemers die de broodbereiding willen outsourcen, de productiekosten willen verlagen en de kwaliteit en verkrijgbaarheid willen verbeteren. Er zijn drie type Bake-it verkrijgbaar. Bake-it Easy voor krakend vers vloerbrood in 50 minuten. Bake-it Classic voor maximale flexibiliteit in het busbrood aanbod. En nu ook Bake-it Authentic, voor echt artisanaal vloerbrood.

De Authentic deegstukken bewaar je in de vriezer. Om te komen tot het beste broodresultaat moet het deeg nog wat tijd worden gegund alvorens dit verder te verwerken. Voor gebruik moet het deeg tussen 24 en 48 uur rusten in een koeling op 3 graden. Na deze periode kunnen de deegstukken worden gebakken op het vooraf ingestelde bakprogramma.

"Bake-it, zo makkelijk kan ultiem vers zijn."

De filosofie van Bakkerij Borgesius: 'Iedereen moet kunnen genieten van lekker vers brood. Versheid zorgt voor de beste beleving van smaak en kwaliteit'. Bakkerij Borgesius is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1895. Vanaf de oprichting zijn kwaliteit, innovatie en passie voor brood de drijfveren waarmee Borgesius haar klanten altijd weet te verrassen. Borgesius werkt uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen en gelooft in vooruitgang door innovatie.

Voor meer informatie over Bake-it kunt u kijken op de website van Borgesius Bake it.


Bake-it - gerezen ongebakken deegstukken

Electronicaweg 7-13
9503 GA Stadskanaal
T +31 (0)599 696555
F +31 (0)599 620380
E info.st@borgesius.nl