In de media

Terug naar het media overzicht.

Medewerker Goederen Inslag

01-08-2017

Voor ons productie bedrijf in Leeuwarden zijn we per direct op zoek naar een Medewerker Goederen Inslag, (m/v, fulltime)

Wie zijn wij?
Borgesius Convenience is een productiebedrijf gevestigd te Leeuwarden, wij maken sandwiches, belegde broodjes, wraps en vele andere brood gerelateerde convenience producten. Op de afdeling Inslag Goederen komen alle grondstoffen en verpakkingsmaterialen binnen.

Op onze highcare afdeling worden de producten gemaakt en verpakt en op de lowcare afdeling worden de producten voorzien van een etiket en ingepakt en klaargezet voor de verschillende klanten. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op http://www.borgesius.nl.

Wat houdt de functie in?
Je neemt deel aan een team van 5 medewerkers, waar je wordt aangestuurd door Hoofd Goederen inslag, welke je vervangt tijdens zijn afwezigheid.

Je bent op termijn zelfstandig in staat om beslissingen te nemen op deze afdeling, welke door je leidinggevende zijn omkaderd. Daarnaast denk je mee over verbeteringen en proces optimalisatie.

Veiligheid, kwaliteit en efficiëntie staan hoog bij je in het vaandel. Je overige taken bestaan uit: het in ontvangst nemen van de goederen / pakbonnen netjes af te handelen en het veilig wegzetten van de goederen. Tevens draag je dagelijks bij aan een schone en nette werkomgeving.

Jouw Profiel
Je bent standvastig, stress bestendig, iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en die goed kan luisteren naar en communiceren met collega’s en medewerkers uit alle lagen in de organisatie.

Je bent een teamspeler en vindt het interessant om samen met de chef goederen inslag de operationele verantwoordelijkheid te dragen voor jullie afdeling. Je bent iemand met een resultaatgerichte instelling en een gestructureerde werkhouding.

Je vindt het leuk om met en vóór mensen te werken. In tijden van werkdruk stel je prioriteiten. Je bent communicatief vaardig en weet door middel van juiste communicatie, medewerkers mee te nemen in het afdelingsbeleid. Uiteindelijk ben je resultaat gericht en in staat om te plannen, organiseren, realiseren en borgen. Wij verwachten minimaal een mbo+ werk- en denkniveau, bij voorkeur opleiding in de food. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van MS Office, technisch inzicht, en hebt zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook het werken in de weekenden en op feestdagen is voor jou geen probleem.

Wat kun je van ons verwachten?
Borgesius Convenience biedt een professionele werkomgeving met een prima werksfeer. Een werkomgeving waarin, naast je persoonlijke inzet, zelfstandig werken wordt gewaardeerd en verwacht. Salaris volgens Bakkers CAO en voldoende doorgroei mogelijkheden.

Interesse in deze vacature of meer weten?
Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie, of wil je meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met h.sybrandy@borgesius-convenience.nl. Dit is ook het email-adres waar je je CV, voor 1 september 2017, met een bondige en overtuigende motivatiebrief naar toe kunt mailen.


Bake-it - gerezen ongebakken deegstukken

Electronicaweg 7-13
9503 GA Stadskanaal
T +31 (0)599 696555
F +31 (0)599 620380
E info.st@borgesius.nl