In de media

Terug naar het media overzicht.

Borgesius: ‘Iedereen moet kunnen genieten van lekker vers brood’

07-01-2016

Bakkerij Borgesius presenteert op de Horecava samen met dochteronderneming ‘The Bread Office’ een nieuwe wereld van broodconcepten, belegd en onbelegd. Voor retail- en horecaondernemers, is het Bake-it concept ontwikkeld. Hiermee bak je krakend vers vloerbrood in 50 minuten. The Bread Office biedt concepten waarmee het mogelijk is om ook in onze snelle samenleving buiten de deur gezond, lekker en vers te kunnen eten.

De Bake-it deegstukken zijn gerezen ongebakken en worden diepgevroren in dozen, door totaalleverancier Van Zelst, aangeleverd. Met het brede aanbod aan deegstukken kan elk gewenst brood worden gebakken. Van fluweel zacht witbrood tot robuust donker meergranen brood. Alle deegstukken worden bereid met voordeeg en zijn e-nummervrij. Bake-it is uitermate goed geschikt voor ondernemers die de broodbereiding willen outsourcen, de productiekosten willen verlagen en de kwaliteit en verkrijgbaarheid willen verbeteren.

Alleen de lekkerste belegde eersteklas convenience-producten zijn voor The Bread office goed genoeg. Dat is een keuze voor de beste ingrediënten en de lekkerste smaakcombinaties. Voor tankstations zonder eigen bakery, die haar consument snel een kwalitatief hoogwaardig broodje wil kunnen serveren, biedt The Bread Office handige belegschema’s.

Bakkerij Borgesius
Bakkerij Borgesius is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1895. De filosofie van Bakkerij Borgesius: ‘Iedereen moet kunnen genieten van lekker vers brood. Versheid zorgt voor de beste beleving van smaak en kwaliteit'. Vanaf de oprichting zijn kwaliteit, innovatie en passie voor brood de drijfveren waarmee Borgesius haar klanten altijd weet te verrassen. Borgesius werkt uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen en gelooft in vooruitgang door innovatie.

Praktische informatie Horecava

  • Borgesius en The Bread Office zijn te vinden op stand: EL04
  • Horecava 2016 is van maandag 11 t/m 14 januari
  • Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.horecava.nl

Voor meer informatie over Bake-it kunt u contact opnemen met dhr. Henk Poiesz: 06-54283347 of kijk op www.borgesius.nl / www.borgesiusbake.it


Bake-it - gerezen ongebakken deegstukken

Electronicaweg 7-13
9503 GA Stadskanaal
T +31 (0)599 696555
F +31 (0)599 620380
E info.st@borgesius.nl