Borgesius-Bakkersland verder als Borgesius en Goedhart

14-05-2018 | Bakkersbedrijf Borgesius-Bakkersland splitst per 14 mei 2018 de combinatie op in meerdere zelfstandige bedrijven die verder gaan onder de namen Goedhart en Borgesius.

De familie Borgesius, die in november 2016 Bakkersland overnam van Parcom Capital B.V., neemt deze stap vanuit de wens flexibel te blijven in een branche waar dagverse producten centraal staan. Door het bedrijf te splitsen kan de familie haar klanten sneller, beter en efficiënter bedienen.

De zelfstandige bedrijven dragen de voor- of achternaam van Goedhart Borgesius, die zich in 1895 vestigde als bakker in Oude Pekela. Goedhart levert in 3 aparte B.V.’s brood & specialiteiten, gebak en belegde broodjes aan diverse retail, petrol en foodservice klanten. In Nederland én daarbuiten. Borgesius levert brood & specialiteiten aan Ahold Delhaize. De 3 Goedhart B.V.’s en Borgesius maken allemaal deel uit van dezelfde familieholding. Samen hebben ze twintig moderne bakkerijen en bieden ze werk aan meer dan 2.000 mensen.

VAN BAKKERSFAMILIE NAAR FAMILIE VAN BAKKERS

“Alles wat we doen voor de klant is maatwerk. We proberen de trend van vandaag en morgen te vertalen in brood, gebak en belegde broodjes, met aandacht voor versheid en respect voor traditionele processen. Met de opsplitsing in zelfstandige bedrijven zijn we hier beter toe in staat." zegt Jan Borgesius, die samen met broer Frits Borgesius de directie van de familieholding vormt.

Contactpersoon: Patricia Usleeber
Telefoonummer: 073-5990804

BEKIJK HET ARTIKEL IN DE DISTRIFOOD >